Presentació completa de les candidates

#1  MARTA LLORENS PÉREZ

Nascuda al Pla de Santa Maria el 1979, el poble de la mare, i crescuda a Salou, sóc llicenciada en filologia anglesa. Han estats aquests estudis la bona excusa per endinsar-me en el món de l’educació que contemplo com a motor transformador i mitjà pel qual poder oferir la possibilitat d’alimentar l’esperit crític de totes les persones al llarg de tota la vida. És per això que els últims 10 anys els he dedicat a l’educació de persones adultes.
Viure a Reus des de fa 16 anys m’ha permès formar part de l’Agrupació Escolta i Guia Montsant-Cim i del TEBAC-Teatre Estable del Baix Camp gaudint de l’associacionisme de base en l’àmbit de la cultura i de l’educació en el lleure.
Milito a l’assemblea de la Cup de Reus des del 2011 ja que, en el seu moment, vaig tenir la necessitat d’involucrar-me en un projecte engrescador honest i de canvi per la ciutat i el país on visc. Aquest fet va fer que hagi format part de l’equip de regidores de la Cup durant el mandat 2015-2019.

#2 EDGAR FERNÁNDEZ BLÁZQUEZ

Vaig néixer a Reus l’any 1988, sóc educador social i estudiant de Psicologia. He treballat en diferents projectes amb col·lectius en situació de risc o d’exclusió social i actualment formo part d’un projecte cooperatiu de cuina i gastronomia.
Començo la militància a l’Esquerra Independentista l’any 2003, a l’Assemblea de Joves de Reus i al Casal Despertaferro. M’incorporo a la CUP l’any 2010, durant aquests anys he format part dels òrgans territorials i nacionals de l’organització i he estat regidor durant el mandat 2015-19. Actualment també milito a d’Endavant-OSAN i estic afiliat a la Coordinadora Obrera Sindical (COS). En la vessant cultural casteller dels Xiquets de Reus i membre de Mandríl·lia.

#3 MÒNICA PÀMIES FLORES

Nascuda el 1971. La meva activitat professional és la de docent d’ofimàtica des del 2007, impartint cursos per a empreses i classes de formació no reglada per diferents organismes oficials. Col·laboro amb diverses entitats i associacions animalistes del territori amb el meu treball i també, com a voluntària i casa d’acollida.
Vaig entrar a la CUP el 2015 formant part de la CDDiBA – Comissió en Defensa dels Drets i Benestar Animal. També sóc enllaç i membre de la Comissió de Reus en el Grup de Treball Animalista Nacional de la CUP. Alhora també formo part de la Plataforma Antiespecista del Camp.

#4 FRANCESC VALLS FONAYET

Nascut a Reus l’any 1981. Treballo com a professor i investigador a la Universitat Rovira i Virgili. Soc Doctor en Sociologia. Em dedico a estudiar i explicar fenòmens com l’exclusió social, la pobresa i les desigualtats socials, tots ells inherents encara al funcionament de la nostra societat.
Independentista. Milito a la CUP de Reus des de l’any 2007. Entenc l’assemblearisme com un model de respecte mutu entre persones diverses, que vull traslladar al conjunt de la societat. Intento compaginar les responsabilitats familiars i laborals amb la pràctica esportiva a nivell aficionat i, sobretot, amb els castells. .

#5 MARIONA QUADRADA MONTEVERDE

Nascuda a Reus el 1956, sóc llicenciada en filologia catalana, mestra i estudiosa de la cuina. La meva dedicació professional ha estat la docència, tant del català com de la cuina.
Vaig entrar a la CUP, arran de la seva presentació a les municipals de l’any 2011 i, de seguida, me’n vaig fer militant perquè tant el projecte com les persones recollien les meves inquietuds polítiques i vitals. He estat regidora durant el mandat 2015-19.

#6 ANTONI NOGUÉS ANDREU

Nascut a Vilafranca del Penedès l’any 1967, visc a Reus des de l’any 2006. Sóc tècnic especialista en micromecànica i rellotgeria i tècnic superior en producció per mecanitzat. Professor de FP de mecànica i manteniment industrial. Juntament amb alumnes he restaurat diversos rellotges de campanar, entre els quals el de La Prioral i la Misericòrida de Reus.
Preocupat pel medi ambient i per la manca de divulgació i preservació del llegat industrial. Un dels fundadors (1986) del grup ecologista Bosc Verd, a Vilafranca. Des del 2011 tinc una estació meteorològica a casa, connectada a internet, aportant, gratuïtament, les dades.. He participat en diverses entitats i associacions (colla castellera, associació de veïns, extinció incendis forestals, rellotges de sol…). Militant de la CUP des de fa 10 anys.

#7 ANNA ROBLEDO JANÉ

Vaig néixer a Reus el 1992. Em vaig graduar en Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i em vaig especialitzar en l’àmbit de l’educació i la joventut. Actualment estic estudiant el Grau en Llengua Catalana i Literatura. He estat treballadora en diferents projectes d’investigació social per a col·lectius en risc d’exclusió, informadora juvenil, docent de llengües, de ciències socials i de Formació Professional.
Vaig començar la meva militància a l’Esquerra Independentista amb Maulets, el jovent independentista revolucionari, de Reus i de Cerdanyola del Vallès. Actualment també sóc militant d’Endavant-OSAN i del Casal Despertaferro.

#8 ESTEVE RODRÍGUEZ MORENO

Nascut a Barcelona l’any 1971. Treballo en el sector de l’automoció, al departament tècnic i atenció al client d’una empresa dedicada a la reconstrucció de motors. Els darrers anys he cursat estudis d’Humanitats a l’Ateneu Universitari de la Universitat Oberta de Catalunya. Sóc músic, cofundador de les bandes de Rock Sklat (1989-1992) i Vintage (1993-2003).
Vinculat al món de l’educació en el lleure, primer a l’esplai i més tard a l’escoltisme. Vaig ser militant de l’organització juvenil Maulets i vaig formar part de la candidatura de Catalunya Lliure a les eleccions al Parlament de Catalunya l’any 1991 (número 3 per la demarcació de Tarragona). Sóc membre del CDR Reus, participo en l’espai de lluita antifeixista i, recentment, de l’assemblea local de la CUP de Reus.

#9 CARLOTA VENDRELL GONZÁLEZ

Nascuda a Reus el 1991. Periodista de formació, he estat en diversos mitjans de comunicació i actualment treballo com a tècnica de comunicació a l’Ajuntament de Tarragona.
Implicada en la lluita antiracista i pels drets de les que no tenen veu, participo de Reus Refugi per promoure una ciutat més acollidora i amb oportunitats per a totes les persones. Militant de l’Esquerra Independentista a Endavant-OSAN i al Casal Despertaferro.

#10 RICARD ARAGONÈS PIQUÉ

Nascut a Reus el 1988. Diplomat en Ciències Empresarials a la URV, tècnic en Realització d’audiovisuals i espectacles al IES Pere Martell i té un Màster d’Anàlisi i gestió del territori també a la URV amb el Treball Final de Màster dedicat a l’estudi de la vitalitat urbana de Reus. També vaig estudiar al seminari Taifa el curs Introducció a l’Economia Crítica. Actualment treballo com a dinamitzador d’entitats i comerços del barri del Carme en un pla d’experienciació laboral del Mas Carandell i el SOC.
Amb 18 anys començo a militar a l’Esquerra Independentista combinant Maulets, el jovent independentista i revolucionari amb el Sindicat d’estudiants dels Països Catalans. Posteriorment vaig col·laborar amb el Casal Despertaferro! i Carrutxa (Centre de documentació del patrimoni i la memòria). Vaig participar activament en les lluites contra el Pla Bolonya, a favor de la rehabilitació de la Sedera de Reus, del 15M, de les lluites contra les retallades als serveis públics, de les primeres onades de consultes populars, la consulta del 9N i vaig defensar l’IES Baix Camp durant el referèndum d’autodeterminació del Primer d’octubre.  Actualment participo al Casal Despertaferro! sobretot a través de la Colla de Carnaval els Rovellats de Reus i milito a Endavant, organització socialista d’alliberament nacional.

#11 ANNA SIMÓ OLLÉ

Nascuda a Reus l’any 1985, sóc llicenciada en Biologia i doctorada en Neurociències. He dedicat els últims anys de la meva vida a la recerca biomèdica. Recentment estic cursant el màster de docència. Entrenadora de tennis durant mitja vida. La meva passió és la muntanya i la natura, he col·laborat i treballat en diferents projectes en l’àmbit de la conservació i del medi ambient, tant a llatinoamèrica com a casa nostra.
Sóc membre del Grup d’Escalada i Alta Muntanya (GEAM) de Reus, membre de la Sala Santa Llúcia on hi col·laboro a través del grup de teatre Desgavellats. Vaig començar la meva militància a Maulets l’any 2001, al 2005 vaig marxar a viure a Girona i posteriorment a viatjar. M’incorporo a la CUP l’any 2015, al tornar a Reus

#12 XAVIER FORCADELL MONSÓ

Nascut el 1973 a Reus. De formació acadèmica sóc enginyer tècnic industrial, especialitat d’electricitat i desenvolupant tasques d’enginyer des del 1999 participant en projectes de diversos tipus, i darrerament en el camp de l’energia fotovoltaica. Referent a formació personal, membre de l’Agrupament Escolta i Guia Mare de Déu del Montsant – Verge del Cim des de petit fins a adult, desenvolupant diverses tasques en el mon de l’educació en el lleure i l’escoltisme que m’han format com a persona.
Pel que fa a la política, la meva implicació comença el 2012 entrant a formar part de Reus per la Independència, territorial de l’ANC a Reus, per treballar en l’assoliment de la independència i pressionar a les forces polítiques vers aquest objectiu. No vinculat a cap partit polític, entro a formar part de la CUP el 2015 perquè trobo en aquesta formació l’únic projecte nacional i social que em convenç i em motiva a donar-hi un cop de mà.

#13 ALINA BALLESTER RODRÍGUEZ

Neixo el dia 2 de març del 1997. Des de ben petita que he crescut acompanyada de l’educació en el lleure i la creativitat. He estudiat Pintura al Mur i il·lustració. Actualment treballo amb infants i des de casa com il·lustradora.
Formo part de l’agrupament escolta la Mulassa des dels 6 anys on actualment sóc cap, també estic a la colla de castells de la ciutat, els Xiquets de Reus, i sóc sòcia de Mandríl·lia.

#14 PEP LLAURADÓ MARIMON

Vaig nàixer a Reus el 1978, pendent d’acabar els estudis d’Enginyeria Tècnica Agrònoma. Vaig treballar 10 anys de pagès, a l’empresa familiar. Actualment treballo en el muntatge de tendals i faig de pagès en els meus temps lliures.
He col·laborat sempre que he pogut amb la CUP des de que es va presentar a les municipals l’any 2011 i sóc membre de la comissió de territori i sostenibilitat. La meva passió són els castells, sóc soci i casteller dels Xiquets de Reus i soci del Casal Despertaferro.

#15 LAIA de SALVADÓ PÀMIES

Nascuda a Reus l’any 2000, estic estudiant el grau d’Història/Història de l’art i Arqueologia.El meu objectiu laboral és poder treballar en l’àmbit de l’investigació, especialitzant-me en Història Contemporània.
Vaig començar la militància a l’Esquerra Independentista el curs 2016/2017 al SEPC Secundària. Al 2017 vaig incorporar-me a L’Hora Violeta, col·lectiu feminista revolucionari de Reus i posteriorment a Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista, assemblees on encara milito.

#16 ROGER VINAIXA SIURÓ

Nascut a Reus l’any 1975, electromecànic de formació i treballant des de fa més de 20 anys com a tècnic i assessor comercial.
La meva militància a l’esquerra independentista comença l’any 1991 a Maulets i al Casal Despertaferro. Militant de la CUP des des primers mesos de formació de la assemblea de Reus l’any 2007. També sóc portador i músic del Bou de Reus i soci-col·laborador de Casal Despertaferro, Carrutxa i Ràdio Terra..

#17 MIREIA ROMEU FERRAN

Soc llicenciada en Filologia Catalana i actualment soc tècnica de normalització lingüística del Consorci per a la Normalització Lingüística, en què duc a terme tasques de docència, assessorament i dinamització. En l’àmbit personal, soc mare de dues filles de qui aprenc cada dia i que van ser l’empenta perquè em vinculés amb l’AMPA de l’escola.

També he estat molts anys vinculada al moviment escolta i he pogut ratificar com n’és d’important l’educació en el lleure per als infants. A més, he estat i estic vinculada amb diversos moviments socials: vaig ser portaveu de l’assemblea de la UB per al No a la guerra i a Reus sóc membre actiu de la plataforma Salvem la Sedera.

#18 ORIOL SALES VALLVERDÚ

Nascut l’any 1997. Estudiant de Publicitat i Relacions Públiques i a punt de començar el màster en Comunicació Política i Institucional. Actualment estic treballant a la Taverna Despertaferro. Implicat en el Casal Despertaferro i casteller dels Xiquets de Reus.
Vaig començar a militar a l’Esquerra Independentista al SEPC i Arran Reus l’any 2013 i des de llavors mantinc la implicació al Moviment Estudiantil a la URV. Actualment també formo part de la Comissió Promotora de la ILP Universitats.

#19 ROSER PALOMAR FONTS

Nascuda a Reus el 1996, sóc Educadora Social i treballo en l’atenció a infants, joves i famílies en risc d’exclusió social. Sóc escolta des de petita, estic implicada en l’educació en el lleure i crec en l’escoltisme com a eina per transformar la nostra societat. Actualment tinc un càrrec de suport pedagògic dins d’Escoltes Catalans i sóc cap de l’AEG La Mulassa.
El 2012 vaig començar la meva militància a Maulets, l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista que fruit de la confluència amb la CAJEI va esdevenir ARRAN. Posteriorment vam crear l’Avellana Roja, organització juvenil d’àmbit comarcal. Des de l’institut vam recuperar el nucli de secundària del SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans) a Reus, i posteriorment vaig implicar-me en el moviment estudiantil a la Universitat de Lleida. Actualment milito a l’Hora Violeta, col•lectiu feminista local. En la vessant cultural, estic implicada en entitats relacionades amb la cultura popular, com ara Carrutxa.

#20 MIQUEL SAPERAS TUSET

Nascut a Cornudella de Montsant el 1974 però vivint a Reus des de ben petit. He treballat més de 25 anys en l’àmbit de les noves tecnologies com a dissenyador, desenvolupador i gestor de projectes web. Actualment, en un parèntesi en aquest sector, porto la gestió de la Taverna Despertaferro.
Als 17 anys vaig iniciar la meva militància política a Maulets i vaig continuar-la des del Casal Despertaferro..

#21 NEUS ANGLÈS BORRÀS

Vaig néixer l’any 1997, sóc estudiant d’Història, Història de l’Art/Arqueologia i Dret. De vegades, també em podeu trobar treballant en un petit negoci familiar i tradicional de la nostra ciutat.
Milito a l’Esquerra Independentista des del 2013, tot participant de l’assemblea del Casal Despertaferro, de l’assemblea feminista revolucionària de Reus, L’Hora Violeta i d’Arran, l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista.
Entenc la lluita per un Reus just, igualitari i sostenible des de tots i cadascun dels seus barris i treballant colze a colze als seus carrers amb la seva gent.

#22 ANDREU ESCOLÀ LLEVAT

Nascut a Reus el 1965, he viscut a diversos llocs fins que vaig tornar a Reus fa 22 anys on van néixer els meus 2 fills. Petit empresari de professió i vinculat des de molt jove al moviment ambientalista a través de la meva afició a l’observació i estudi dels animals. Implicat en diverses lluites en defensa del nostre deteriorat patrimoni natural sense el que no podem viure.

#23 ELENA BOLAÑOS BAQUERO

Vaig néixer a un petit poble d’Extremadura el 1960, quan tenia tres anys vaig arribar a Reus amb els meus pares on hi visc des de les hores. Treballo d’administrativa en una empresa relacionada amb el món de l’automòbil ubicada a Reus, on he format part del comitè d’empresa com a representant sindical.
Fa 15 anys vaig entrar a H2O Col·lectiu LGTBI del Camp com activista treballant per la visibilització i dignificació de les persones LGTBI. Com a activista d’H2O he conegut persones que formen part de la CUP que han col·laborat amb el nostre col·lectiu quan no teníem les lleis actuals que obliguen els ajuntament a treballar per fer efectius els drets de les persones LGTBI. Un canvi en la forma de fer política municipal és necessari i urgent i confio en la CUP per fer-ho.

#24 JOSE MARIA ESTEBAN FERNÁNDEZ DE LA FUENTE

Nascut l’any 1948 a l’Hospitalet de Llobregat. Estudis de Comerç i Graduat Social. He treballat de comptable a Mercabarna i, principalment, en el sector de l’Hoteleria i el Turisme. Des de fa quasi 30 anys he exercit de sindicalista a la demarcació de Tarragona, primer amb CCOO com a responsable de Comerç i Hoteleria, posteriorment amb la UGT fins l’any 2000.
Jubilat fa 5 anys després de ser propietari d’una botiga de roba. Sóc un activista i sindicalista molt preocupat pel benestar social de la classe treballadora. Actualment sóc militant de la CUP.

 #25 MARTA SUREDA ROMERO

Nascuda a Barcelona el 26 de març del 1974.Tècnica radióloga, fa quinze anys vaig arribar a Reus, on amb l’experiència al negoci familiar, vaig emprendre l’aventura d’obrir una botiga, el Batabat.
Des de llavors la meva implicació en la vida de la ciutat he anat creixent, sóc mare d’una nena de 12 anys, sòcia del casal Despertaferro, membre de la plataforma Comerç solidari Reus i simpatitzant i col·laboradora de moltes entitats de Reus.

#26 RAMON LLOP JUNCAR

Militant del Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC) des de 1968, detingut per la policia espanyola el 1971, amb quatre reusencs més, fent campanya clandestina contra les eleccions
franquistes a procuradors a Corts i processat pel Tribunal de Orden Público (TOP), la causa se sobresegué per falta de proves. Secretari de l’Assemblea de Catalunya. Secretari de la Comissió 11 de setembre el 1977. Impulsor del Congrés de Cultura Catalana a Reus (1975-1976).
Membre de La Tartana teatre-estudi. President del Cine Club del Centre de Lectura i programador del Teatre de Cambra del Centre de Lectura (1976-1984). Impulsor i secretari de l’Escola de Teatre Municipal Bonaventura Vallespinosa. Director del Teatre Estable del Baix Camp (TEBAC). Programador de Nits d’Estiu a La Palma (1981-1984). He participat com actor i director en diversos espectacles teatrals. Actualment presideixo i dirigeixo el grup teatral EL TROLE Reus-Tarragona i Viceversa Subcompanyia de Teatre.

#27 ROSA MARIA TORT VERNET

Vaig néixer a Barcelona el 1948, sóc infermera. He treballat amb cures pal·liatives fent visites domiciliàries, ajudant i acompanyant les persones malaltes i a les seves famílies en aquesta etapa de la vida.

Militant del PSUC durant una part important de la meva vida. El 1975 militava a la cèl·lula del Barri Fortuny, una etapa molt important veïnal on vaig conèixer companys que havien emigrat a Catalunya i tots junts lluitàvem per les llibertats. He seguit de prop la trajectòria de la CUP. He assistit a diversos Plens Municipals i sento que defensen tot allò pel qual nosaltres vam lluitar: una sanitat per a tothom, una escola pública de qualitat, el dret a l’habitatge digne, uns serveis socials a l’abast de tota la ciutadania.

S #1 MARIA CARME PAGÈS PALLISÉ

Vaig néixer a Tivissa al 1960 i als set anys va venir a viure a Reus. Llicenciada en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona, em vaig especialitzar en Bioquímica, essent sòcia de Greenpeace. Al 1985 començo a treballar a l’Ensenyament Públic, a l’Institut Salvador Vilaseca, com a professora de matemàtiques, i ja fa 28 anys que ho faig al Jaume I de Salou.

Sóc sòcia de la cooperativa El Brot, i com a persona consumidora crítica i responsable, em faig sòcia d’altres organitzacions: Opcions.coop, Som Lo Que Sembrem, Gepec EdC, Coop57, Som Energia, Som Connexió. Al 2004 integro a la campanya antitransgènica, coordinant al territori la ILP de 2009, a favor d’una Catalunya Lliure de transgènics. El 2013 amb la CUP i Som Lo Que Sembrem, aconseguim que l’Ajuntament de Reus prohibeixi herbicides amb glifosat. Aquesta activitat continua en el Multireferèndum de 2014. Revertir el Clima Hostil és el nostre objectiu.

S #2 MIQUEL REVERTÉ MARINÉ

Nascut l’any 1960 a Reus, al barri del Carme. Als 14 anys vaig començar a treballar com administratiu en un comerç del carrer Monterols. A l’actualitat treballo en una empresa de gestió de residus industrials a Constantí, estic afiliat al sindicat CCOO i durant anys he estat delegat de personal.
De ben jove vaig començar a participar en el teixit associatiu de Reus, primer a la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia. A l’actualitat participo a diverses entitats i presideixo H2O, col·lectiu que lluita per la defensa del drets i les llibertats de les persones LGTBI. També formo part del Casal Despertaferro i de Trabucaires de Reus. Sóc soci de Carrutxa de Reus i del Casal Carasclet del Priorat. Durant anys vaig ser membre de la Junta de Barraques i he format part del Grup de Teatre Maiestard i de Dones en Acció.

S #3 MARTA PUIG BELTRAN

Vaig néixer fa 26 anys a Reus, sóc Treballadora Social. Actualment dedico la meva vida laboral a l’àmbit de la infancia i l’adolescència.
Amb 16 anys vaig començar a militar a l’assemblea de Maulets Reus, el Jovent Independentista Revolucionari; i posteriorment a l’assemblea d’Arran. Actualment sóc sòcia del Casal Despertaferro, on hi participo activament, així com també de les assemblees de la CUP. En els últims anys he format part de diverses entitats lúdiques i culturals de la ciutat. Des del 2017 sóc regidora de la CUP a l’Ajuntament de Reus.

S #4 XAVIER ANGELERGUES ABELLÀ

Nascut a Sants el 1977. Vaig començar a cursar la llicenciatura de Filologia Catalana, però ben aviat em vaig decantar professionalment pel món del comerç. Actualment sóc Delegat d’una multinacional farmacèutica per a la província de Tarragona i Lleida.

Vaig començar a militar al Casal Independentista de Sants als 14 anys. Més endavant vaig participar dins la Plataforma per la Unitat d’Acció (PUA). Sóc soci del Casal Despertaferro, milito a la CUP de Reus des de fa 11 anys i he estat regidor aquesta darrera legislatura.

S #5 ANNA OLIVÉ CORRAL

Vaig nèixer a Alforja l’any 1991, on he viscut durant prop de 25 anys; actualment però ja fa 3 anys que sóc veïna de Reus. Sóc graduada en Química amb especialització industrial. Després de treballar com a química per la Universitat de Tübingen (Alemanya), per la indústria petrolífera i com a especialista tècnica en processos i plàstics reciclats, m’he incorporat al Grup Municipal de la CUP com a alliberada. Actualment també m’estic formant per a ser professora de secundària.
Vaig començar a militar a la CUP al gener de 2018 on des dels inicis vaig formar part i treballar dins de la comissió animalista. Em considero activista animalista i ecologista, i com a tal vaig participar en la fundació de la Plataforma Antiespecista del Camp. També participo de l’assemblea del Casal Despertaferro i de la de l’Hora Violeta. M’apassiona i m’agrada formar part de la cultura popular, formo part del Ball de Mossèn Joan de Vic i de Diables de Constantí entre d’altres. Sóc aficionada al trail running i a l’escalada a més de pianista.

S #6 ORIOL CIURANA ZARAGOZA

Vaig néixer a Reus un agost de 1984. Titulat en grau d’arts gràfiques i posteriorment també d’arquitectura efímera per l’Escola d’Art de Reus. Actualment dedico les hores a la impremta familiar.
La cultura sempre ha estat vinculada a la meva família. Aquest fet va fer que comencés a fer castells des de ben petit, i arribant a l’actualitat, he estat cap de colla de la colla de la nostra ciutat, els Xiquets de Reus. A part, durant tots aquests anys també ha format part de diverses entitats ja siguin excursionistes, culturals o del Casal Despertaferro sent de la junta durant diversos anys.

S #7 ÀNGELS PAIXÀ BERTRAN

Vaig néixer l’any 1958 a Montbrió del Camp, sóc mare de dos fills i àvia de tres nets. Vinc d’una família molt gran i des de ben petita se’m va ensenyar a compartir i ajudar a qui més ho necessiti. Visc a Reus des de fa 40 anys. El meu currículum professional és extens i llarg relacionat amb el món del comerç i ara mateix pre-jubilada.
Militant de la CUP des de fa 8 anys, on he après a confiar en un món on és possible fer política per la gent i amb la gent. En aquest moments estic donant suport des de Reus Refugi a gent vinguda de països on no estan garantits els drets bàsics de vida digna. Gent que vol compartir amb nosaltres el nostre dia a dia, disposada a aprendre del nostre entorn. Des de la meva militància a la CUP estic convençuda que podem canviar-ho tot perquè som gent valenta, honesta, transparent i sobretot conseqüents.

S #8 XAVIER MILIAN NEBOT

Vaig néixer a Reus el 1984 però visc a Tarragona des de fa vuit anys. Sóc llicenciat en història i periodisme. Màster en ciències polítiques, professor i dret públic. I, doctor en dret. Després de diversos treballs temporals i parcials per compaginar amb els estudis, vaig treballar durant quatre anys com a alliberat del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Reus, i des de 2015 al Grup Polític de la CUP a la Diputació de Tarragona, lloc que abandono aquest mes de maig per limitació de càrrec.
Vaig entrar a militar a l’Esquerra Independentista, amb 15 anys, a l’assemblea de Maulets de Reus. Posteriorment vaig entrar al Casal Despertaferro i també a la CUP de Reus. Estic afiliat al sindicat COS.