La CUP fa un pas endavant per guanyar el govern municipal

“La formació mantindrà com a eixos polítics principals la defensa de la sanitat pública, la internalització dels serveis privatitzats i les polítiques socials, especialment les d’habitatge i pobresa energètica”.

La CUP de Reus ha presentat les conclusions de l’assemblea oberta que ha celebrat avui per encarar les eleccions municipals del 2019. La formació mantindrà com a eixos polítics principals la defensa de la sanitat pública – la fiscalització de la nova gestió de l’Hospital Sant Joan de Reus –, la internalització dels serveis privatitzats – especialment la nova contracta de la recollida de residus – i les polítiques socials – un nou marc de polítiques d’habitatge i pobresa energètica –.

En el marc de l’assemblea oberta, les participants han insistit en què la CUP interpel·li Esquerra Republicana per formar un govern d’esquerres al consistori, per impedir un nou mandat de Carles Pellicer. “La possibilitat de governar no és només una qüestió de sumes, és voluntat de fer-ho”, afirma la formació.

D’altra banda, en l’assemblea oberta s’ha ratificat la llista amb què la CUP concorrerà a les eleccions del 2019: un equip pensat en clau de govern, amb àmbits de treball molt especialitzats, encapçalat per Marta Llorens, Edgar Fernàndez i Mònica Pàmies. La portaveu de la CUP ha volgut destacar el potencial de les persones de la llista: “un equip que visualitza que tenim una alternativa per Reus”.