A Reus, la gent valenta pren partit!

 Sabem que fem política per conquerir drets i poder viure dignament. És tan senzill com això.

Marta Llorens | Cap de llista de la CUP de Reus

S’acaba el mandat 2015-2019 i, amb això, toca fer balanç. És aquesta manera genuïna de la CUP que marca la diferència amb les dinàmiques aposentades dels partits tradicionals. Han passat 4 anys convulsos, de molta tensió i desorientació per tothom, per nosaltres també. Ara bé, una reflexió amb perspectiva ens fa arribar a una conclusió clara: el nostre lloc és aquí, en ser conscients que és la incomoditat el motor que ens fa moure per transformar el nostre entorn.

La gent valenta és aquella que assumeix les conseqüències dels seus actes, que no fuig de les contradiccions sinó que les encara. Les persones de la CUP som valentes precisament perquè actuem per a provocar canvis, assumim els errors quan els cometem i els esmenem. Sabem que fem política per conquerir drets i poder viure dignament. És tan senzill com això.

Fer de Reus un municipi valent és vetllar perquè les que hi vivim tinguem les necessitats cobertes, és fer polítiques que evitin que la gent pateixi per perdre la llar, és estendre la cultura a tots els racons, és defensar l’escola que no discrimina i garantir l’accés a la salut de totes les persones.

Hem de construir entre totes i tots una ciutat habitable, una ciutat amb uns serveis a la ciutadania que no siguin mercantilitzats a mans de l’empresa privada, una ciutat tres voltes rebel i amb la mirada feminista  que posa la vida de les persones al centre, una ciutat respectuosa amb el medi ambient i els animals. Només així, Reus esdevindrà una ciutat de valors republicans.

Els municipis són els entorns idonis per la participació real, per construir veritables sobiranies. Si aquesta CUP governa, assumirem els encerts i els fracassos però, sobretot, direm la veritat a la ciutadania, qui és que ens posa traves per garantir una ciutat digna per la seva gent, siguin els bancs, les empreses de l’IBEX35 o l’Estat. Tenim l’alternativa, i necessitem el teu suport per fer-la realitat. Municipis valents PER CANVIAR-HO TOT!